23
AUG
2017

14 augustus 2017 – Van de bestuurstafel

Posted By :
Comments : 0

Biomassacentrale:

Op 14 augustus ontvingen wij van Adriaan van Vuren een uitnodiging om als BEN bestuursleden een hoorzitting bij te wonen over de verleende vergunning van het bouwen van een Biomassacentrale aan de Knuttelweg. Familie van Vuren heeft, vanwege zorgen om overlast, een bezwaarschrift ingediend naar aanleiding van de verleende vergunning. Na de hoorzitting hebben we de mogelijkheid gehad om directeur Valentijn Kleijnen en de projectmanager van Warmtebedrijf Ede wat vragen te stellen. Warmtebedrijf staat er zeer voor open om voor de wijk een informatieavond te organiseren.

Herinrichting Otterloseweg:

De stemming voor chicanes of verkeersplateaus is gehouden. Een overgroot deel van de bewoners die hun stem hebben uitgebracht blijken een voorkeur te hebben voor verkeersplateaus. Naar aanleiding van de stemming en de verder ingebrachte knelpunten over de herinrichting van de Otterloseweg volgt er nog een inloopavond georganiseerd door de gemeente.

Speelgelegenheid:

Als bestuur van BEN zij we sinds maart 2017 weer bezig om de mogelijkheden voor het plaatsten van een speelgelegenheid in de wijk te onderzoeken. Met het groeiende aantal kinderen in de wijk blijven we als BEN bij het standpunt dat er een kinderspeelplaats moet komen. Ondertussen is er met de directeur van de school De Toekomst gesproken over het eventueel open stellen van de speelplaats op het schoolplein voor bewoners van de wijk. Hierover zijn de gesprekken nog gaande.

 

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.