12
DEC
2015

7 december 2015 – Van de bestuurstafel

Posted By :
Comments : 0

WhatsApp borden:
De gemeente heeft inmiddels de waarschuwingsborden geplaatst die er op attenderen dat er een WhatsApp groep actief is in de wijk. Er is gekozen voor een wijkpreventiebord met een whatsapp logo erin, niet zo heel duidelijk. Het bestuur had gehoopt op meer opvallende whatsapp borden. Ook de plaatsen waar de borden zijn geplaatst zijn niet de plaatsen die het bestuur had aangegeven bij de gemeente. Wij gaan kijken of er toch mogelijkheden zijn om de originele borden te krijgen, op de plaatsen waar wij deze hadden bedacht.

bord hatsapp horiz

Nieuw bestuurslid:
Sander van Zijderveld heeft zich aangemeld voor een bestuursfunctie. Tijdens de ALV in maart zal het bestuur Sander officieel voordragen voor een bestuursfunctie. Vanwege het krappe aantal bestuursleden op dit moment, hebben wij Sander gevraagd vast mee te draaien in het bestuur. Op die manier raakt hij vast ingewerkt op de lopende projecten.

Contributie:
Eind november heeft de penningmeester emails gestuurd aan de leden die de contributie van dit jaar nog niet hadden betaald. Voor de toekomst heeft het bestuur besloten om na de ALV alle leden een betalingsverzoek te sturen via email. Dat zal er zeker aan bijdragen dat het betalen van de contributie niet wordt vergeten..

Werkzaamheden in de wijk:
Het beloofde plan voor de aanpassingen in onze wijk is helaas nog niet binnen. Zodra dit binnen is laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten.

Uitbreiding Vika/Nizo:
Ook over dit project is weinig nieuws te melden. Op dit moment is de gemeente in overleg met de scouting over het ontsluiten van hun terrein. Voor het dubbele woonhuis is inmiddels een sloopvergunning verleend.
Van de gemeente hebben wij de slippers ontvangen die gebruikt zijn tijdens de laatste informatieavond. Klik hier om deze in te zien.

Bladafval:
Het initiatief van BEN om de gemeente zover te krijgen om kooien voor bladafval te plaatsen in de wijk, is niet geslaagd. De aanvraag is door de gemeente afgewezen omdat er geen geld is om de kooien te legen. Het bestuur gaat komend jaar het verzoek opnieuw indienen, wie weet is er dan wel een potje waaruit het legen van de kooien kan worden bekostigd.

Over de auteur

Laat een reactie achter

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.