Nu de werkzaamheden in de wijk vorderen, komt ook ons buurtfeest in zicht: zaterdag 27 oktober is het zover. Van 15 – 21 uur worden vele activiteiten voor jong en oud gehouden op een centrale plek ter hoogte van de Kerkhoflaan en Singel.

Met de Wijkwaardebonnen van Ede-Doet kunnen wij de kosten van deze activiteiten laag houden. Het buurtfeest kost u verder niets, alleen voor hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Limonade voor de kinderen en een welkomstdrankje zijn gratis.

  • Vergeet niet om u aan te melden via het formulier (inleveren bij Asakkerhof 39 of Otterloseweg 35) of stuur een mail naar: buurtfeestedenoord@gmail.com.

Wijkwaardebonnen: buurtfeest én buurt AED

Voor twee initiatieven zouden wij graag zouden wij graag uw Wijkwaardebon van Ede-Doet ontvangen. Allereerst voor het Buurtfeest Ede – Noord, maar ook voor een nieuw initiatief: een Buurt AED.

Ook rondom onze wijk zijn te weinig AED’s dag en nacht bereikbaar. Terwijl juist daar de meestehartstilstanden zijn. En bij een hartstilstand is een AED van levensbelang. Voor aanschaf, onderhoud en training willen wij Wijkwaardebonnen inzamelen. Samen met School de Toekomst wordt momenteel gekeken of wij dit eventueel samen kunnen realiseren.

  • U kunt uw Wijkwaardebon hiertoe inleveren op Asakkerweg 23. Graag vóór 20 oktober!